Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο επαναληπτικός με την Μποέμιανς

ΠΑΟΚ: Ορίστηκε ο επαναληπτικός με την Μποέμιανς

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
1/8/2021 00:30
Την Πέμπτη (12/8) στις 20.00 θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μποέμιανς, στο πλαίσιο της τρίτης προκριματικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη την προσεχή Τρίτη (3/12) αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τους Ιρλανδούς. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στην Τούμπα εννιά βράδια αργότερα (12/8).

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς είναι μαζί με τον Ολυμπιακό, οι μοναδικές δύο ομάδες που εκπροσωπούν πλέον την Ελλάδα στις διοργανώσεις της UEFA, καθώς η ΑΕΚ και ο Άρης αποκλείστηκαν από τη Βελέζ Μόσταρ και την Αστάνα αντίστοιχα.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ θα έχει για πρώτη φορά κόσμο στην έδρα του μετά από πάρα πολύ καιρό. Από τότε που η πανδημία έκανε την εμφάνισή της στην Ελλάδα τον Μάρτιο του 2020, ποτέ ξανά δεν υπήρξαν οπαδοί στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας.

Μαζί λοιπόν με την πρεμιέρα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα σεζόν, θα γυρίσει και ο κόσμος στο πλευρό των «ασπρόμαυρων» και θα προσπαθήσει να τους οδηγήσει στην πρόκριση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.