Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ: «Έδεσε» Σφιντέρσκι μέχρι το 2024

ΠΑΟΚ: «Έδεσε» Σφιντέρσκι μέχρι το 2024

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/7/2021 16:12
Κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το 2024 θα είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι ο οποίος ανανέωσε κι επίσημα τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο Πολωνός στράικερ είχε αποκτηθεί από τον «δικέφαλο του Βορρά» το Γενάρη του 2019. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων», ο διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στο πρόσφατο Euro είχε συμφωνήσει σε όλα για να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό συνέβη και τυπικά με την επιστροφή από την Ολλανδία και μάλιστα την Παρασκευή (30/7) ανακοινώθηκε κι επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κάρολ Σφιντέρσκι ως το 2024.

Ο Πολωνός επιθετικός ήρθε στον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο του 2019 ως μια προοπτική για το μέλλον, αλλά με άμεση ένταξη στο rotation του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να δείξει τα στοιχεία που έκαναν το τμήμα scouting του ΠΑΟΚ να εισηγηθεί την απόκτησή του. Το τέλος της σεζόν τον βρήκε να πανηγυρίζει το αήττητο double.

Έκτοτε, ο #Swarovski συνέχισε ν’ ανεβάζει σταθερά την απόδοσή του και τους αριθμούς του αποτελώντας σταθερή αξία στην γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ. Την περασμένη σεζόν είχε συνέβαλε στην επίτευξη 17 τερμάτων (11 γκολ, 6 ασίστ), κλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Εθνική Πολωνίας και συμμετείχε στο Euro 2020.

Η ανταμοιβή του ήταν η υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον κρατήσει στην Τούμπα ως το 2024.


Photo Credits: paokfc.gr

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.