30/7/2021 08:35

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην έκτη θέση η Άννα Κορακάκη (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην έκτη θέση η Άννα Κορακάκη (video)
Η Άννα Κορακάκη δεν κατάφερε να επαναλάβει τον θρίαμβο των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 και τερμάτισε στην 6η θέση του τελικού στα 25μ. σπορ πιστόλι, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με αυτόν τον τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της κι ενώ είχε καταταγεί στην ίδια θέση και στον τελικό των δέκα μέτρων με αεροβόλο πιστόλι πριν από μερικές ημέρες.

Η 25χρονη αθλήτρια βεβαίως έχει όλο το μέλλον μπροστά της για νέες διακρίσεις.

Σε αυτόν τον τελικό «πλήρωσε» το κακό της ξεκίνημα και στη συνέχεια προσπάθησε για μία μεγάλη ανατροπή της κατάστασης. Παρ' όλα αυτά δεν τα κατάφερε και τερμάτισε στην τιμητική 6η θέση.

Βεβαίως η Άννα Κορακάκη έχει ήδη προλάβει να κατακτήσει δύο μετάλλια στο Ρίο κι άπαντες ελπίζουν ότι θα επαναλάβει κάποια αντίστοιχη επιτυχία στο μέλλον, καθώς και φέτος έδωσε το «παρών» σε δύο τελικούς.

Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Ρωσίδα Βιταλίνα Μπατσαράσκινα, ενώ δεύτερη έμεινε η Κιμ Μιν Γιουνγκ από τη Νότια Κορέα. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Κινέζα Σιάο Τζιαρουασουάν. Στην τέταρτη θέση έμεινε η Βουλγάρα Αντοανέτα Κονσταντίνοβα και πέμπτη ήταν η Γου από την Κινέζικη Ταϊπέι. Έκτη όπως αναφέρθηκε και παραπάνω τερμάτισε η Άννα Κορακάκη. Πίσω της έμειναν η Γερμανίδα Ντορίν Φένεκαμπ και η Τιεν από την Κινέζικη Ταϊπέι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/7), ο Στέφανος Ντούσκος χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δείτε το video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται .