Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λαμία: Κράτησε τον Ρόμανιτς για ακόμα τρία χρόνια

Λαμία: Κράτησε τον Ρόμανιτς για ακόμα τρία χρόνια

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/7/2021 16:01
Με τη φανέλα της Λαμίας θα αγωνίζεται για ακόμα τρία χρόνια ο Λαζάρ Ρόμανιτς.

Ο 23χρονος Σέρβος εξτρέμ φοράει τη φανέλα της ομάδας της Φθιώτιδας από το καλοκαίρι του 2018. Οι εμφανίσεις του ικανοποίησαν άπαντες στο εσωτερικό του συλλόγου και είναι χαρακτηριστικό ότι σε ορισμένα παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής περιόδου φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Οι δύο πλευρές είχαν μπει σε διαπραγματεύσεις για το μέλλον του άλλοτε παίκτη του Ερυθρού Αστέρα. Από αυτές προέκυψε συμφωνία και την Πέμπτη (29/7) ανακοινώθηκε επίσημα η παραμονή του στη Λαμία μέχρι το 2024.

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου (25/3/1998) επιθετικού Lazar Romanic έως το καλοκαίρι του 2024!

Ο Romanic, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα από τον Αύγουστο του 2018 έχει φορέσει τη φανέλα της Λαμίας συνολικά 78 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αποτελώντας πλέον απαραίτητο και σημαντικό κομμάτι του Συλλόγου. Οι καλές του εμφανίσεις μάλιστα προσέλκυσαν το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού οι οποίες έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις για την απόκτησή του.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια με τη φανέλα της Λαμίας, με εκπλήρωση των στόχων μίας μεγάλης ποδοσφαιρικής καριέρας που ανοίγεται μπροστά του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.