Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Τέλος Κολοβός και Μπεκ

Παναθηναϊκός: Τέλος Κολοβός και Μπεκ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/7/2021 14:58
Παρελθόν για τον Παναθηναϊκό αποτελούν οι Δημήτρης Κολοβός και Ούφε Μπεκ, με το τυπικό κομμάτι να είναι το μοναδικό που απομένει για να επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Ο Έλληνας εξτρέμ αποκτήθηκε από τους «πράσινους» το καλοκαίρι του 2019. Μετά την πρώτη του σεζόν στην ομάδα της Αθήνας είχε τεθεί εκτός πλάνων και είχε παραχωρηθεί στη Σερίφ Τιρασπόλ από τη Μολδαβία.

Εκεί θα συνεχίσει κιόλας την καριέρα του, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους πρωταθλητές της χώρας. Το «τριφύλλι» τα βρήκε μαζί του για να μείνει ελεύθερος και βρίσκεται ήδη στο δρόμο για το Τιρασπόλ προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό έμεινε και ο Ούφε Μπεκ. Ο Δανός εξτρέμ είχα αποκτηθεί ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2019 από τους «πράσινους». Η παρουσία του αποδείχθηκε πλήρως αποτυχημένη, καθώς ταλαιπωρήθηκε από πολλούς τραυματισμούς.

Το συμβόλαιό του έληγε στο φινάλε της σεζόν 2021/22, όμως οι δύο πλευρές τα βρήκαν για να «χωρίσουν» νωρίτερα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής συμφώνησε να πάρει ένα μέρος των χρημάτων και να αναζητήσει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.