Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοβαροί και άνετα στους «8» Τσιτσιπάς-Σάκκαρη (video)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σοβαροί και άνετα στους «8» Τσιτσιπάς-Σάκκαρη (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
28/7/2021 14:08
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησαν 6-3, 6-2 με των Καναδών Νταμπρόφσκι-Αλιασίμ και πήραν σχετικά εύκολα την πρόκριση για τους «8» της διοργάνωσης όπου θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς Μπάρτι-Πιρς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπορεί να ηττήθηκε νωρίτερα με 2-1 από τον Ουγκό Ουμπέρ και να αποκόμισε μάλιστα ένα πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο λίγο αργότερα κατάφερε να παίξει καλό τένις στο πλευρό της Μαρία Σάκκαρη.

Οι δύο κορυφαίοι Έλληνες τενίστες έχοντας ως όπλο το σερβίς τους δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αντιπάλους τους οι οποίοι δεν κατάφεραν να κάνουν ούτε ένα break. Αντίθετα η ελληνική ομάδα κατάφερε να πετύχει δύο, ένα σε κάθε set και έτσι να μην χρειαστεί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο.

Οι δυο τους μπήκαν από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, ο Στέφανος έδειχνε πως δεν έχει επηρεαστεί πλέον ούτε από τον τραυματισμό του αλλά ούτε και από τον αποκλεισμό του νωρίτερα, έκαναν το break στο 8ο game και στην συνέχεια έφτασαν στην κατάκτηση του 1ου set.

Άρχισαν ιδανικά το 2o set ξεκινώντας με break, στην συνέχεια απλά κράτησαν το δικό τους service και μετά από 1 ώρα και 11 λεπτά έφτασαν στη νίκη.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.