Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλέγκρι: «Απέρριψα την Ρεάλ, αγαπώ την Γιουβέντους»

Αλέγκρι: «Απέρριψα την Ρεάλ, αγαπώ την Γιουβέντους»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/7/2021 17:27
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επέστρεψε στο Τορίνο και παρουσιάστηκε επίσημα από την Γιουβέντους, τονίζοντας στην συνέντευξη Τύπου πως χρειάστηκε να απορρίψει την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία τον ήθελε μετά την απομάκρυνση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Ιταλός τεχνικός έφυγε το καλοκαίρι του 2019 από την Γιουβέντους μετά από 5 χρόνια παρουσίας στα οποία κέρδισε ισάριθμα πρωταθλήματα, από τότε δεν εργάστηκε ξανά και φέτος επιστρέφει στους πάγκους για λογαριασμό μίας ομάδας που όπως δήλωσε έχει αγαπήσει.

«Είναι αλήθεια πως απέρριψα την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης, θέλω να πω ευχαριστώ στον πρόεδρο για την ευκαιρία που μου έδωσε αλλά αγαπώ την Γιουβέντους», σχολίασε ο Αλέγκρι ενώ συνέχισε «είμαι ένας προπονητής που του αρέσει να συνεργάζεται, μου ταιριάζει αυτός ο όρος γιατί φέρνει νίκες και αρμονία στην ομάδα».

Όταν ρωτήθηκε βέβαια για το ποιος θα φοράει το περιβραχιόνιο την νέα χρονιά ήταν ξεκάθαρος. «Αν θέλει ο Μπονούτσι το περιβραχιόνιο να το αγοράσει και να πάει σε μία πλατεία να το φορέσει, το ξέρει άλλωστε και ο ίδιος ότι το γεγονός πως έφυγε τον έριξε λίγο πίσω στην ιεραρχία. Ο Κιελίνι είναι ο πιο παλιός και όπως ξέρω θα ανανεώσει και το συμβόλαιο του»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.