Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη (vid)

Ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη (vid)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
27/7/2021 12:23
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 (5-7, 6-3, 6-4) σετ από την Ελίνα Σβιτολίνα και έτσι δεν μπόρεσε να μπει στην οκτάδα του Ολυμπιακού τουρνουά και να διεκδικήσει έπειτα ένα μετάλλιο.

Η Ελληνίδα τενίστρια έδειξε ψυχή ειδικά στο πρώτο σετ αλλά έπειτα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την αντίπαλο της και Νο.6 στον κόσμο, με την Ουκρανή να βγάζει την ποιότητα της στο γήπεδο.

Η Σάκκαρη μπορεί να βρέθηκε με 4-1 πίσω στο πρώτο σετ όμως με μία τρομερή αντεπίθεση έκανε την ανατροπή και με το 7-5 βρέθηκε μπροστά. Με την ψυχολογία να βρίσκεται με το μέρος της δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της στο πρώτο game του 2ου σετ και η αντίπαλος της μάλλον εύκολα έφτασε στην ισοφάριση.

Στο τελευταίο και καθοριστικό set η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια πάλεψε αρκετά, έκανε το break και ισοφάρισε σε 3-3 αλλά κάπου εκεί η Σβιτολίνα κράτησε το δικό της σερβίς, απάντησε στο break της Σάκκαρη και με 5-3 πήρε τεράστιο προβάδισμα για την νίκη την οποία και τελικά κατέκτησε.

Στην πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες η Σάκκαρη είχε θετική εμφάνιση στο μονό και πλέον έχει ελπίδες για μία καλύτερη πορεία στο διπλό όπου θα αγωνιστεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.