Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζόλης: «Θα παίξουμε τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν» (video)

Τζόλης: «Θα παίξουμε τελείως διαφορετικό ποδόσφαιρο τη νέα σεζόν» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/7/2021 16:46
Ο Χρήστος Τζόλης με αφορμή την ανάδειξή του σε κορυφαίο νέο παίκτη της περασμένης σεζόν για τον ΠΑΟΚ αλλά και πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου για τον «δικέφαλο του Βορρά», μίλησε στην κάμερα του PAOK TV.

Ο νεαρός άσος αναφέρθηκε σε πολλά κι ενδιαφέροντα ζητήματα, ενώ εξέφρασε και την ευχή να κατακτήσουν οι «ασπρόμαυροι» ξανά το πρωτάθλημα.

Μεταξύ άλλων ο 19χρονος εξτρέμ υπογράμμισε:

Για την πρώτη του προετοιμασία στο εξωτερικό: «Είμαστε αρκετές ημέρες εδώ, τώρα είμαστε στο τέλος της προετοιμασίας, οι μέρες πέρασαν γρήγορα, γιατί είχαμε να κάνουμε διπλές προπονήσεις. Είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με πέρσι. Τα γήπεδα, ο καιρός τα πάντα είναι διαφορετικά και γενικά εξελίσσεται πολύ ωραία».

Για το τι του αρέσει περισσότερο στην προετοιμασία: «Ο καιρός για προετοιμασία και προπονήσεις είναι πολύ καλός, αλλά δεν μου αρέσει που είμαστε στο εξωτερικό και δεν μπορείς να βγεις έξω όπως στην Ελλάδα».

Για την προσαρμογή με τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Eίναι τελείως διαφορετικό το στιλ και το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε τη νέα σεζόν. Πέρσι είχαμε τελειώσει με τριάδα στην άμυνα, φέτος έχει αλλάξει είμαστε με τετράδα και αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και σε εμένα που είμαι επιθετικός, γιατί θέλει να κάνουμε άμυνα και επίθεση ταυτόχρονα και είναι πολύ διαφορετικό».

Για το πώς βιώνει την σχέση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου: «Κάθε ημέρα μιλάω με τον προπονητή, με διορθώνει σε πολλά σημεία, σε τι χρειάζομαι βελτίωση, πώς να κινούμαι γενικά, με βοηθάει πολύ και νομίζω θα συνεχιστεί αυτό για όλη τη χρονιά».

Για το που χρειάζεται ο ίδιος βελτίωση: «Όπως μου είπε και ο κόουτς στην αμυντική λειτουργία και στο αμυντικό κομμάτι στην τακτική».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο παρακάτω video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.