Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κοντά στο «μπαμ» με Ιτούρμπε ο Άρης (video)

Κοντά στο «μπαμ» με Ιτούρμπε ο Άρης (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2021 22:29
Πολύ κοντά στο «μπαμ» με την απόκτηση του Χουάν Ιτούρμπε βρίσκεται ο Άρης, αφού οι «κίτρινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 28χρονο Παραγουανό εξτρέμ για να τον ντύσουν στα «κιτρινόμαυρα».

Μια σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο Άρης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Θεσσαλονικείς έχουν δώσει τα χέρια με τον Χουάν Ιτούρμπε, ο οποίος αναμένεται στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές!

Ο 28χρονος διεθνής Παραγουανός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την μεξικάνικη Πούμας, καταγράφοντας συνολικά 93 γκολ, 12 γκολ και 9 ασίστ την τελευταία τριετία (2018-21). Πέρσι είχε δύο γκολ και 2 ασίστ σε 35 παιχνίδια στο Μεξικό.
Το καλοκαίρι του 2014 η Ρόμα ξόδεψε σχεδόν 25 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αγοράσει τα δικαιώματα του από την Βερόνα, αλλά έκτοτε η καριέρα του πήρε την κατιούσα.

Ο Ιτούρμπε έχει αγωνιστεί συνολικά σε 93 παιχνίδια στην Σέριε Α, μετρώντας 12 γκολ και 10 ασίστ. Ο ίδιος έχει φορέσει τις φανέλες αρκετών ομάδων, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων σε Βερόνα, Ρόμα, Τορίνο, Πόρτο, Μπόρνμουθ, Ρίβερ Πλέιτ και Πούμας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.