Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στη Σλάβια Πράγας ο Κρμέντσικ

Επίσημο: Στη Σλάβια Πράγας ο Κρμέντσικ

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
23/7/2021 17:00
Ο Μίκαελ Κρμέντσικ είναι κι επίσημα παίκτης της Σλάβια Πράγας από την Παρασκευή (23/7).

Ο Τσέχος στράικερ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ήταν κι εκείνος ο οποίος με το δικό του γκολ έδωσε τη νίκη στο «δικέφαλο του Βορρά» κόντρα στον Ολυμπιακό με 2-1, στον τελικό Κυπέλλου, χαρίζοντας στην ομάδα της Θεσσαλονίκης το τρόπαιο.

Στη συνέχεια συμμετείχε με την Εθνική Τσεχίας στο Euro 2020 και μάλιστα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, εκεί όπου ηττήθηκε από τη Δανία.

Ο Κρμέντσικ ήταν γνωστό ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με την πρωταθλήτρια ομάδα της πατρίδας του και συμφώνησε να επαναπατριστεί για λογαριασμό της.

Σύμφωνα με τους Τσέχους ο 28χρονος στράικερ έχει αποκτηθεί ως δανεικός κι εφόσον η Σλάβια βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να καταβάλλει στην Κλαμπ Μπριζ το ποσό των 2.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει με μεταγραφή.

Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

Νιώθω υπέροχα. Επέστρεψα σπίτι μου, στην Τσεχία. Όταν με προσέγγισε η Σλάβια ήταν μια σαφής επιλογή. Κατά τη γνώμη μου είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κ. Τριπσόφσκι. Θέλω να κερδίσω τον τίτλο και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.