Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αμπάσοφ: «Καλή εμπειρία για εμάς τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό»

Αμπάσοφ: «Καλή εμπειρία για εμάς τα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2021 22:06

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε ο τεχνικός της Νέφτσι Μπακού, Σαμίρ Αμπάσοβ εν όψει των δύο αναμετρήσεων της ομάδας του με τους «ερυθρόλευκους» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Νέφτσι Μπακού, που θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού, αγωνίζεται σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ μετά τη σεζόν 2013-14. Στον πρώτο προκριματικό γύρο απέκλεισε την Ντιναμό Τιφλίδας και πλέον θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους».

Ο τεχνικός της, Σαμίρ Αμπάσοφ στάθηκε στην εμπειρία που έχει ο Ολυμπιακός σε τέτοια παιχνίδια και τόνισε πως η ομάδα του θα αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες από τους δύο αγώνες με τους Πειραιώτες:

«Το μέγεθος του αντιπάλου μας είναι μεγάλο. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία και καλούς παίκτες. Νιώθουμε πιο έτοιμοι σε σχέση με τον πρώτο προκριματικό γύρο. Τέτοια παιχνίδια μας βοηθούν να βρεθούμε σε φόρμα. Ήμασταν εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για πολύ καιρό. Θα είναι μια καλή εμπειρία να παίξουμε δύο παιχνίδια με έναν τέτοιον αντίπαλο. Αν και αφήσαμε χώρους στο παιχνίδι με την Ντιναμό Τιφλίδας, ο αντίπαλος δεν εκμεταλλεύτηκε. Τώρα πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη και να είμαστε προσεκτικοί».

Για τις μεταγραφές: «Δεν υπάρχει κάτι ακόμα. Όσον αφορά τους νέους παίκτες, ο Ρόμαν Μπασκέ είναι καλά προετοιμασμένος, έχοντας προπονηθεί κανονικά με την ομάδα. Από την άλλη ο Ούγκο Μπάστο υστερεί σ’ αυτό το κομμάτι. Θέλουμε να αγοράσουμε 1 ή 2 παίκτες το ερχόμενο διάστημα. Συγκεκριμένα ψάχνουμε για παίκτη στην επίθεση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.