Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στο «τραπέζι» η ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού!

Στο «τραπέζι» η ακύρωση των Ολυμπιακών Αγώνων λόγω αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2021 14:43
Ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, Τοσίρο Μούτο, δεν απέκλεισε την ακύρωση των αγώνων την τελευταία στιγμή, μετά την αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων κορωνοϊού στους αθλητές.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακύρωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, Τοσίρο Μούτο!

Τα αυξανόμενα κρούσματα κορωνοϊού στο Ολυμπιακό χωριό έχουν παρουσιάσει στους διοργανωτές αρκετές προκλήσεις και φαίνεται πως έχει πέσει στο τραπέζι το σενάριο οι Ολυμπιακοί Αγώνες να ακυρωθούν. Να σημειωθεί πως το τελευταίο 24ωρο διαγνώστηκαν άλλοι 9 θετικοί στον Covid19, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 67.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου εάν οι Αγώνες, οι οποίοι πρόκειται να ξεκινήσουν την Παρασκευή (23/7), ενδέχεται να ακυρωθούν, ο Τοσίρο Μότο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο τονίζοντας ότι παρακολουθεί τους αριθμούς κρουσμάτων και θα συζητήσει με τους διοργανωτές εάν κάτι τέτοιο κριθεί απαραίτητο:

«Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τι θα συμβεί με τον αριθμό κρουσμάτων κορωνοϊού. Συνεπώς, θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις. Έχουμε συμφωνήσει ότι ανάλογα με την κατάσταση που θα επικρατεί θα κάνουμε νέες συζητήσεις. Αυτή τη στιγμή τα κρούσματα κορωνοϊού μπορεί να αυξηθούν ή να μειωθούν, επομένως θα σκεφτούμε τι πρέπει να κάνουμε εάν τα κρούσματα αυξηθούν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μούτο, πρώην ανώτερος οικονομικός γραφειοκράτης με στενούς δεσμούς με το κυβερνών κόμμα της Ιαπωνίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.