Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Πέρασε με τεσσάρα η Τσέλσι

Κύπελλο Αγγλίας: Πέρασε με τεσσάρα η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2013 17:01
Την νίκη με 4-0 απέναντι στη Μπράντφορντ πήρε η Τσέλσι, η οποία προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, εκεί που την περιμένει ήδη η Μίντλεσμπρο.

Οι «μπλε» αν και είχαν συντριπτική κατοχή, δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος απέναντι στη «γειτόνισσα» Μπρέντφορντ καθώς δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, με καλύτερη ένα σουτ στο δοκάρι από τον Οσκάρ. Μάλιστα ο Νταβίντ Λουίζ χτύπησε εκτός φάσης τον Ριβς των φιλοξενούμενων, ωστόσο γλύτωσε την απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο μέρος τελικώς οι κάτοχοι του τροπαίου, πήραν τα πάνω τους, με τον Μάτα να ανοίγει το σκορ στο 55’ με σουτ, ενώ ο Οσκάρ στο 68’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ύστερα ήταν η σειρά του Λάμπαρντ ο οποίος έκανε το 3-0 στο 71’ φτάνοντας τα 199 γκολ με την φανέλα της Τσέλσι ενώ παράλληλα έγινε ο τοπ σκόρερ της ομάδας στον θεσμό του Κυπέλλου.

Τέλος, ο Τέρι επέστρεψε με γκολ στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 81’ με κεφαλιά ύστερα από εξαιρετική μπαλιά του Οσκάρ.

Στον επόμενο γύρο η Τσέλσι θα αντιμετωπίσει την Μίντλεσμπρο στο «Ρίβερσαιντ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.