Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΟΦΗ: Φιλική ισοπαλία με Άντερλεχτ (video)

ΟΦΗ: Φιλική ισοπαλία με Άντερλεχτ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/7/2021 15:11
Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Άντερλεχτ σε δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Βέλγιο, δείχνοντας κατά διαστήματα καλό πρόσωπο. Ο Κοροβέρσης (80’) το γκολ των Κρητικών, προηγήθηκαν με Ντάουντα (63’) οι Βέλγοι.

Λίγες μέρες μετά την ήττα με 2-1 από την ολλανδική Φίτεσε, ο ΟΦΗ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από την Άντερλεχτ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί βελγικού εδάφους.

Ο Νίκος Νιόπλιας επέλεξε σχηματισμό 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Βάτερμαν, η άμυνα από αριστερά προς τα δεξιά αποτελείται από τους Λυμπεράκη, Πασαλίδη, Βούρο και Ουές, ενώ στη μεσαία γραμμή βρίσκονται οι Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν και ο Νέιρα σε ρόλο «10ριού». Στα δύο άκρα αγωνίζονται οι Φαν Ντάινεν και Σαρδινέρο και στην κορυφή της επίθεσης ο Καστάνιος.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό, ενώ ο αγωνιστικός χώρος στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ ήταν αρκετά «βαρύς» λόγω και των βροχοπτώσεων των προηγούμενων ημερών. Ο ΌΦΗ πάντως ήταν πιο απειλητικός, κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα σπάζοντας το πρέσινγκ των γηπεδούχων και είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με Ντε Γκούζμαν και Καστάνιος για να προηγηθεί.

Στο δεύτερο μισό οι Κρητικοί παρατάχθηκαν σε σχηματισμό 4-3-3 και με τον Σωτηρίου κάτω από τα δοκάρια, τους Μαρινάκη, Πασαλίδη, Γιαννούλη, Λυμπεράκη στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά, τους Μπαλογιάννη, Ουές, Κοροβέση στη μεσαία γραμμή, τους Γρίβα, Στάρτζεον στα άκρα και τον Νοικοκυράκη στην κορυφή.

Η Άντερλεχτ πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα της επανάληψης, απείλησε για πρώτη φορά στο 57’ με σουτ του Μπούντου που έφυγε άουτ και έξι λεπτά μετά πήρε το προβάδισμα με τον Ντάουντα, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ μετά από βαθιά μπαλιά και άνοιξε το σκορ.

Το παιχνίδι δεν είχε γρήγορο τέμπο αλλά ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση στο 81’. Σκόρερ ο Κοροβέσης, που πλάσαρε εύστοχα από το ύψος της περιοχής μετά από συνεργασία των Μαρινάκη, Γρίβα. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα, με το 1-1 να μένει ως το φινάλε.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Ουές, Πασαλίδης, Βούρος, Λυμπεράκης, Μπαλογιάννης, Ντε Γκούζμαν, Φαν Ντάινεν, Νέιρα, Σαρδινέρο, Καστάνιος

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Σωτηρίου, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Λυμπεράκης, Μπαλογιάννης, Ουές, Κοροβέσης, Γρίβας, Στάρτζεον, Νουκοκυράκης

Άντερλεχτ: Βερμπρούγκεν, Μπουσουάρι, Ντέμπαστ, Κομπότ, Μιχαϊλιτσένκο, Ντεβάελε, Κολασάν, Λοκέσα, Άρνσταντ, Μπούντου, Ντάουντα

Το παιχνίδι:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.