Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Ζοσέ Σα η Γουλβς

Ανακοίνωσε Ζοσέ Σα η Γουλβς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2021 20:45
Η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο γκολκίπερ να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους «λύκους».

Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Ζοσέ Σα στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Ολυμπιακός είχε έρθει σε συμφωνία με την Γουλβς για την παραχώρηση του Πορτογάλου γκολκίπερ και την Πέμπτη (15/7) έπεσαν οι υπογραφές, με τον 28χρονο να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Σα είχε έρθει στον Ολυμπιακό αρχικά ως δανεικός για ένα χρόνο και το καλοκαίρι του 2019 οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν 2,5 εκατ. ευρώ στην Πόρτο για να τον αγοράσουν. Δύο χρόνια μετά, οι Πειραιώτες παραχώρησαν τον Πορτογάλο πορτιέρε έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ κατέγραψε συνολικά 124 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε τρία χρόνια παρουσίας και κράτησε 62 φορές απαραβίαστη την εστία του. Με τους «ερυθρόλευκους» πανηγύρισε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Σα θα καλύψει το κενό του Ρουί Πατρίσιο ο οποίος υπέγραψε στην Ρόμα, ενώ ο Ολυμπιακός απέκτησε τον διεθνή Τσέχο γκολκίπερ Τόμας Βατσλίκ ως αντικαταστάτη του Σα.


Photo Credit: https://twitter.com/Wolves

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.