Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Γεμάτη Ιταλούς η κορυφαία ενδεκάδα του τουρνουά

Euro 2020: Γεμάτη Ιταλούς η κορυφαία ενδεκάδα του τουρνουά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/7/2021 13:49
Η UEFA γνωστοποίησε την καλύτερη ενδεκάδα του Euro 2020, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία να έχει την… τιμητική της με πέντε εκπρόσωπους.

Ιταλικό χρώμα έχει, όπως αναμενόταν, η κορυφαία ενδεκάδα του Euro 2020. Η UEFA γνωστοποίησε σήμερα (13/7) τους 11 καλύτερους παίκτες του τουρνουά, με τους πρωταθλητές Ευρώπης, «ατζούρι» να έχουν πενταπλή εκπροσώπηση. Ακολουθεί η Αγγλία με τρεις παίκτες, ενώ Ισπανία, Δανία και Βέλγιο έχουν από μια εκπροσώπηση.

Κάτω από τα δοκάρια είναι φυσικά ο Τζίτζι Ντοναρούμα (Ιταλία), ο οποίος αναδείχθηκε και κορυφαίος παίκτης όλης της διοργάνωσης. Στην άμυνα, από τα αριστερά προς τα δεξιά, βρίσκονται οι Σπινατσόλα (Ιταλία), Μπονούτσι (Ιταλία), Μαγκουάιρ (Αγγλία) και Γουόκερ (Αγγλία). Οι τρεις παίκτες στον άξονα είναι οι Ζορζίνιο (Ιταλία), Χόιμπιεργκ (Δανία) και Πέδρι (Ισπανία), και στην επίθεση οι Στέρλινγκ (Αγγλία), Λουκάκου (Βέλγιο) και Κίεζα (Ιταλία).

Η κορυφαία ενδεκάδα: Ντοναρούμα - Σπινατσόλα, Μπονούτσι, Μαγκουάιρ, Γουόκερ - Ζορζίνιο, Χόιμπιεργκ, Πέδρι - Στέρλινγκ, Λουκάκου, Κιέζα




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.