Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπριζ - ΑΕΚ 2-1: Καλή εμφάνιση αλλά ήττα για την Ένωση (video)

Μπριζ - ΑΕΚ 2-1: Καλή εμφάνιση αλλά ήττα για την Ένωση (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2021 20:50

Η ΑΕΚ παρουσίασε αρκετά καλά σημάδια στη μεγαλύτερη διάρκεια του φιλικού με την πρωταθλήτρια Βελγίου, Μπριζ, ωστόσο ηττήθηκε με 2-1 στο τελευταίο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Μερικές μέρες μετά τη φιλική νίκη επί της Αντβέρπ, η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από την πρωταθλήτρια Βελγίου, Μπριζ στο τελευταίο της φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Η «Ένωση» πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε την υπεροχή, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και πλήρωσε δύο αμυντικές αδράνειες από στατικές φάσεις στο ξεκίνημα και στο φινάλε του αγώνα.

Το πρώτο γκολ της Μπριζ ήρθε μόλις στο 2’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ντε Κετελάρε βρέθηκε ξεμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά για το 1-0. Από το 10’ και μετά η ΑΕΚ πήρε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, κυκλοφορούσε τη μπάλα και έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή ωστόσο δεν είχε καλά τελειώματα. Μάλιστα το γκολ της ισοφάρισης ήρθε από σπόντα, όταν στο 57’ ο Αλμπάνης έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στον Μίτροβιτς και κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Η ομάδα του Μιλόγεβιτς συνέχισε να πιέζει για δεύτερο γκολ, έχοντας χαμένο τετ-α-τετ με τον Αλμπάνη στο 64’. Ακολούθησαν αρκετές αλλαγές για τις δύο ομάδες και η Μπριζ απείλησε σε δύο περιπτώσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο, μετουσιώνοντας τη δεύτερη σε γκολ. Στο 86’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Πέρες σκόραρε ανενόχλητος με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Στα άσχημα για την ΑΕΚ ο τραυματισμός του Λιβάι Γκαρσία στο 65ο λεπτό, με τον άσο της «Ένωσης» να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τζαβέλλας, Λόπες, Σάκχοφ, Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς, Γκαρσία, Αλμπάνης, Ανσαριφάρντ.

Αγωνίστηκαν από το 65' και μετά οι: Μαχαίρας, Ραντόνια, Σαμπανάτζοβιτς, Κοσίδης, Νταντσένκο, Σβάρνας, Ρουκουνάκης, Μιτάι.

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.