Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέφεριν: «Άδικο που κάποιες ομάδες έκαναν 10.000 χλμ. και άλλες 1.000»

Τσέφεριν: «Άδικο που κάποιες ομάδες έκαναν 10.000 χλμ. και άλλες 1.000»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
9/7/2021 19:16
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν υποστήριξε πως ήταν άδικο για κάποιες ομάδες που ταξίδεψαν αρκετά σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και άλλες όχι, τονίζοντας ότι δεν θα διεξαχθεί ξανά Euro σε πολλές διαφορετικές πόλεις.

Το Euro 2020 ήταν μία επετειακή διοργάνωση καθώς συμπληρώνονταν 60 χρόνια από την πρώτη φορά που διοργανώθηκε και όσο ο Μισέλ Πλατινί βρισκόταν στην προεδρία της UEFA είχε πάρει την απόφαση το Euro να διεξαχθεί σε 12 διαφορετικές πόλεις.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που βρίσκει αντίθετο τον νυν πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν που τόνισε πως όσο βρίσκεται αυτός στο αξίωμα δεν θα δούμε ξανά κάτι παρόμοιο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις χιλιομετρικές αποστάσεις καθώς υπήρξαν χώρες όπως η Ελβετία κυρίως αλλά και η Δανία που χρειάστηκε να ταξιδέψουν αρκετά και μετά την φάση των ομίλων, ενώ η Ιταλία και η Αγγλία εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως έπαιξαν αρκετά στην έδρα τους.

«Δεν θα στηρίξω τέτοιο πλάνο στο μέλλον. Δεν είναι τόσο σωστό μερικές ομάδες να κάνουν 10.000 χιλιόμετρα και άλλες 1.000», υποστήριξε ο Αλεκσάντερ Τσέφεριν βάζοντας τέλος σε παρόμοιο φορμάτ, τουλάχιστον όσο ο ίδιος θα βρίσκεται στην προεδρία.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.