Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τη χωρητικότητα 80% στα γήπεδα

Έντονη δυσαρέσκεια στην ΑΕΚ για τη χωρητικότητα 80% στα γήπεδα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/7/2021 13:39

Στην ΑΕΚ εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους σχετικά με την απόφαση για χωρητικότητα 80% στα γήπεδα με ανώτατο όριο τις 25.000.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έχει εκπονήσει σχέδιο για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα. Όσον αφορά τα ανοιχτά γήπεδα με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων η μέγιστη πληρότητα θα είναι στο 80%. Σχετικά με τον ανώτερο αριθμό για τους θεατές στα ανοιχτά γήπεδα με ηλεκτρονικό εισιτήριο ο ανώτερος είναι 25.000.

Η συγκεκριμένη απόφαση έχει προκαλέσει την έντονη δυσαρέσκεια της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα λένε χαρακτηριστικά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο:

«Πολύ απλά για να το καταλάβετε με το 80% προσέλευση επί της χωρητικότητας και ανώτατο όριο τις 25.000 κόσμο, οι αντίπαλοί μας θα έχουν γεμάτα γήπεδα και δυνατές έδρες και η ΑΕΚ... άδειο ΟΑΚΑ!

Η για να το δείτε με απλή στατιστική όλες οι ομάδες της Λίγας θα έχουν δικαίωμα 80% προσέλευσης στα γήπεδά τους και η ΑΕΚ που αγωνίζεται σε ένα ασφαλές και γεμάτο γήπεδο, το καλύτερο κατά τεκμήριο γήπεδο της χώρας θα είναι η μόνη με ποσοστό προσέλευσης επί της χωρητικότητας ακριβώς στο μισό από τον ανταγωνισμό, κάπου στο 40%.

Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ πέραν της δυσαρέσκειας για τη συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη δρομολογήσει και τις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να επανεξεταστεί το θέμα ως προς τις 25.000 σε σχέση με το ΟΑΚΑ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.