Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπενφίκα: Συνελήφθη ο πρόεδρος Λουίς Φελίπε Βιέιρα για οικονομικά σκάνδαλα

Μπενφίκα: Συνελήφθη ο πρόεδρος Λουίς Φελίπε Βιέιρα για οικονομικά σκάνδαλα

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/7/2021 18:22
Σοκ έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον οργανισμό της Μπενφίκα, η είδηση της σύλληψης του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Λισαβόνας, Λουίς Φελίπε Βιέιρα.

Ο 72χρονος επιχειρηματίας θεωρείται ένας από τους πιο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου και βρίσκεται στο διοικητικό «τιμόνι» των «αετών» τα 18 τελευταία χρόνια, από το 2003 κι έπειτα.

Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορίες για τον Βιέιρα είναι εξαιρετικά «βαριές» κι αφορούν φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και υπεξαίρεση.

Ο έμπειρος παράγοντας συνελήφθη εντός της οικίας του το μεσημέρι της Τετάρτης (7/7) σε μία είδηση που δεν κάνει μόνο το γύρο της Πορτογαλίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης.

Μάλιστα δεν ήταν ο μοναδικός επιχειρηματίας ο οποίος βρέθηκε μπλεγμένος, καθώς ταυτόχρονα συνελήφθησαν κι άλλοι ισχυροί οικονομικοί παράγοντες. Ένας από αυτούς είναι και ο φίλος του Χοσέ Αντόνιο ντος Σάντος, ο οποίος έχει το παρατσούκλι «Βασιλιάς των κοτόπουλων» και είναι επίσης μέτοχος της ομάδας της πρωτεύουσας.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης και κατά πόσο θα επηρεαστεί η Μπενφίκα απ' όλα όσα συμβαίνουν.

Στο παρελθόν ο Βιέιρα είχε καταδικαστεί σε είκοσι μήνες φυλακή, διότι είχε κλέψει ένα φορτηγό, διότι του χρωστούσαν χρήματα που δεν του έδιναν. Παρ' όλα αυτά δεν είχε εκτίσει εκείνη την ποινή.

Τόσο εκείνος όσο και οι υπόλοιποι συλληφθέντες πήραν προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθούν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.