Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Τέλος και επίσημα ο Κρίστιτσιτς

ΑΕΚ: Τέλος και επίσημα ο Κρίστιτσιτς

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/7/2021 17:21
Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα με τον οποίο έχει βάλει ήδη την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ο Σέρβος μέσος ήθελε να αποχωρήσει από την ελληνική ομάδα, με την οποία όμως δεσμευόταν με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022. Τελικά η λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές βρέθηκε, η ΑΕΚ θα πάρει ένα ποσό ως αποζημίωση και ο Κρίστιτσιτς θα επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα όπου αγωνίστηκε από τον Αύγουστο του 2017 μέχρι τον Ιανουάριο του 2019 που ήρθε στην Ένωση.

Με την φανέλα της ΑΕΚ ο 31χρονος άσος πραγματοποίησε 94 συμμετοχές μετρώντας 5 γκολ και 4 ασίστ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέναντ Κρίστιτσιτς, ο οποίος παραχωρήθηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την πρωταθλήτρια ομάδα της Σερβίας, ο Νέναντ Κρίστιτσιτς δήλωσε στο aekfc.gr: «Είμαι περήφανος για αυτό το διάστημα που φόρεσα τη φανέλα της ΑΕΚ και αποτέλεσα μέλος αυτού του σπουδαίου club.

Ευχαριστώ άπαντες στην ομάδα για τη συνεργασία και για όσα ζήσαμε μαζί. Εύχομαι στην ΑΕΚ τα καλύτερα για το μέλλον και είμαι σίγουρος για τους τίτλους που θα έρθουν και τις μεγάλες στιγμές που την περιμένουν ειδικά με την επιστροφή της στο καταπληκτικό γήπεδο το οποίο ετοιμάζεται»!


Νέναντ και εμείς σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ΑΕΚ!

Hvala Nenad!
Ζelimo ti sve najbolje!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.