Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Ανατροπή … πρόκρισης!

Γιουρόπα Λιγκ: Ανατροπή … πρόκρισης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2013 21:58
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω με 2-0 από την Μακάμπι Χάιφα στην Τούμπα, ωστόσο με ακόμα μία ανατροπή, πήρε τη νίκη με 3-2 και σε συνδυασμό με τα 1-1 της Άλκμααρ με τη Σαχτέρ στο Καζακστάν, απολαμβάνει την μοναξιά στη κορυφή του ομίλου. Έχασε δύο πέναλτι ο Στόχ (!)

Ο «δικέφαλος» του Βορρά δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ στο 13’ από τον Ντλόβου και στο 21’ με τον Γκολάσα, ωστόσο κατάφερε να αντιδράσει και να πετύχει την μεγάλη ανατροπή, ισοφαρίζοντας στο ημίχρονο σε 2-2 με κεφαλιές των Βίτορ (35’), και Νίνη (39’), ενώ ο Στόχ… κατάφερε να χάσει δύο πέναλτι.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή, με τον Σαλπιγγίδη να κάνει το 3-2 έπειτα από σέντρα του Λίνο στο 66', σκορ που παρέμεινε ως το φινάλε, με τον Χακόμπο να πραγματοποιεί φανταστική απόκρουση στο 87’ σε κεφαλιά του Αζουλάι.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μόνος στην πρώτη θέση με 7 βαθμούς, δύο περισσότερους από την Άλκμααρ που έχει 5, ενώ από 2 έχουν Μακάμπι και Σαχτέρ.

Το ματς:


Γιουρόπα Λιγκ: Ανατροπή … πρόκρισης!
Ο ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και μόλις στο 13’ βρέθηκε πίσω στο σκορ όταν έπειτα από τραγικό λάθος του Κατσουράνη, ο Ντλόβου επωφελήθηκε και άνοιξε το σκορ για την Μακάμπι.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα και στο 21’ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασιάδη από τον Σαράνοφ. Ωστόσο ο διαιτητής έδειξε «παίζεται» και η Μακάμπι έπιασε στον… ύπνο τους παίκτες του Στέφενς, καθώς μετά από αντεπίθεση ο Γκολάσα βρέθηκε μόνος του, και με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 2-0 για τους Ισραηλινούς.

Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν πτοήθηκε και στο 35’ μείωσε με κεφαλιά του Βίτορ έπειτα από φάουλ του Λίνο, με τον Πορτογάλο να «κρεμάει» τον Σαράνοφ για το 1-2.

Ωστόσο αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε την πίεση και στο 38’ κέρδισε πέναλτι με τον Στόχ.

Ο Σλοβάκος ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Σαράνοφ να αποκρούει, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Νίνης δεν μπόρεσε να σκοράρει, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Παρόλα αυτά ο Έλληνας άσος στο επόμενο λεπτό κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς έπειτα από κόρνερ, έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 2-2 στο 39’, βάζοντας… φωτιά στην Τούμπα.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η τελευταία φάση για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, καθώς στο 43’ κέρδισε νέο πέναλτι, ωστόσο ο Στοχ που ανέλαβε να εκτελέσει, νικήθηκε εκ νέου από τον τερματοφύλακα των Ισραηλινών!

Στην επανάληψη, οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά για να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, με την Μακάμπι να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 53’ με τον Έσρα.

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που εν τέλει πανηγύρισε, με τον Σαλπιγγίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μετά από σέντρα του Λίνο και από κοντά κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 66', ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Στα τελευταία λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο ΠΑΟΚ άντεξε την πίεση, με τον Χακόμπο να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση στο 87’ σε κεφαλιά του Αζουλάι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.