Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρελθόν ο Κάτας από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν ο Κάτας από τον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
24/6/2021 18:39
Την λύση της συνεργασίας της με τον Όντεν Κάτας ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστώντας τον ισραηλινό τεχνικό για την προσφορά του στον σύλλογο.

Παρελθόν από τον πάγκο του μπασκετικού Παναθηναϊκού αποτελεί και επίσημα ο Όντεν Κάτας. Ο ισραηλινός τεχνικός διαδέχθηκε τον Γιώργο Βόβορα στο «τριφύλλι» και παρά το γεγονός ότι έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα, δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στην Ευρωλίγκα.

Έτσι αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και στον Παναθηναϊκό πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή. Ο Δημήτρης Πρίφτης φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για αντικαταστάτης του Κάτας, αρκεί πρώτα να αποχωρήσει από την Ούνικς Καζάν.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Όντεντ Κάτας.

Ο Όντεντ ήταν και παραμένει ένας δικός μας άνθρωπος, ο οποίος τίμησε το «τριφύλλι» τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής με τον χαρακτήρα, την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά του. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του.

Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά και τον κόουτς Λίορ Λούμπιν για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.