Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Βόμβα» από Ναδάλ: Εκτός από Γουίμπλεντον και Ολυμπιακούς Αγώνες

«Βόμβα» από Ναδάλ: Εκτός από Γουίμπλεντον και Ολυμπιακούς Αγώνες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2021 15:47
Ο Ράφα Ναδάλ ανακοίνωσε πως δεν θα λάβει μέρος τόσο στο Γουίμπλεντον όσο και στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Από το Σεπτέμβριο θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός θρύλος του τένις με ανάρτηση στα social media γνωστοποίησε την απόφαση του να αποσύρει τη συμμετοχή του από τα δύο επόμενο μεγάλα ραντεβού του τένις, το Γουίμπλεντον και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο 35χρονος ανέφερε πως δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, ωστόσο τόνισε ότι έπρεπε να ακούσει το σώμα του και να το προφυλάξει ώστε να συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Γεια σας, αποφάσισα να μην πάρω μέρος στο φετινό Champioships στο Wimbledon και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ποτέ δεν είναι εύκολη απόφαση, όμως αφού άκουσα το σώμα μου και το συζήτησα με την ομάδα μου, καταλαβαίνω ότι είναι η σωστή απόφαση.

Ο στόχος είναι να παρατείνω την καριέρα μου και να συνεχίσω να κάνω αυτό που με κάνει ευτυχισμένο, δηλαδή να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και να συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτούς τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους στο μέγιστο επίπεδο ανταγωνισμού.

Το γεγονός ότι υπήρχαν μόνο 2 εβδομάδες μεταξύ του Roland Garros και του Wimbledon, δεν έκανε πιο εύκολο στο σώμα μου να ανακάμψει μετά την πάντα απαιτητική σεζόν στο χώμα. Ήταν δύο μήνες μεγάλης προσπάθειας και η απόφαση που έλαβα εστιάζεται στο μεσοπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο.

Η πρόληψη του αθλητισμού κάθε είδους περίσσειας στο σώμα μου είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, προκειμένου να προσπαθήσω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού και να διεκδικώ τίτλους.

Θέλω να στείλω ένα ειδικό μήνυμα στους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο, ειδικότερα σε εκείνους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες σημαίνουν πάντα πολύ και ήταν πάντα προτεραιότητα ως αθλητής, βρήκα το πνεύμα που κάθε αθλητής στον κόσμο θέλει να ζήσει. Προσωπικά είχα την ευκαιρία να ζήσω 3 από αυτούς και είχα την τιμή να είμαι ο σημαιοφόρος της χώρας μου.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.