Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με βηματοδότη ο Έρικσεν μετά την καρδιακή ανακοπή

Με βηματοδότη ο Έρικσεν μετά την καρδιακή ανακοπή

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
17/6/2021 12:02
Την απόφαση να τοποθετηθεί βηματοδότης στον Έρικσεν μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη στον αγώνα της Δανίας με την Φινλανδία πήραν οι γιατροί που τον παρακολουθούν.

Ο Δανός άσος συγκλόνισε όλο τον κόσμο με την κατάρρευση του στο παιχνίδι της χώρας του με την Φινλανδία για την 1η αγωνιστική του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αλλά η περιπέτεια του ευτυχώς είχε αίσιο τέλος. Ο ίδιος έστειλε το δικό του μήνυμα από το νοσοκομείο τονίζοντας πως είναι καλά.

Η δανέζικη ομοσπονδία με επίσημη ανακοίνωση της επισήμανε ότι μετά από την συμβουλή των γιατρών θα τοποθετηθεί βηματοδότης στον 29χρονο άσο, ο οποίος και είναι σύμφωνος με αυτήν την εξέλιξη.

«Ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Μόρτεν Μπόεσεν, έπειτα από επαφές με καρδιολόγους στο Rigshospitalet και τον Έρικσεν, κατέληξαν στο συμπέρασμα:

Έπειτα από τις εξετάσεις τις οποίες έκανε ο Κρίστιαν, αποφασίστηκε να του τοποθετηθεί βηματοδότης που κρίνεται απαραίτητος λόγω και της αρρυθμίας που παρουσιάζει. Ο Κρίστιαν αποδέχθηκε αυτή την λύση και όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε αυτό. Θα θέλαμε να συνεχίσετε να σέβεστε τις ιδιωτικές στιγμές του Έρικσεν και της οικογένειάς του».



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.