Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Copa America: Δεν έφτανε ο Μέσι στην Αργεντινή και ήρθε ισόπαλη, νίκη με ανατροπή η Παραγουάη

Copa America: Δεν έφτανε ο Μέσι στην Αργεντινή και ήρθε ισόπαλη, νίκη με ανατροπή η Παραγουάη

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
15/6/2021 09:36
Στην πρεμιέρα του 1ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα η Αργεντινή παρά την εμφάνιση και το ωραίο γκολ του Λιονέλ Μέσι, ήρθε ισόπαλη (1-1) με την Χιλή και δεν μπόρεσε να ξεκινήσει με νίκη την διοργάνωση. Από την άλλη η Παραγουάη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 από την Βολιβία, επικράτησε στο τέλος με 3-1.

Ο Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε ορεξάτος το τουρνουά και με μία πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ στο 33' της αναμέτρησης απέναντι στην Χιλή έκανε το 1-0 πετυχαίνοντας το 73ο γκολ του με την φανέλα της Εθνικής. Αυτό ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην «αλμπισελέστε» την νίκη καθώς στο 57' ο Βάργκας πήρε το ριμπάουντ από το χαμένο πέναλτι του Βιδάλ και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο άλλο παιχνίδι η Παραγουάη τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Βολιβία η οποία πήρε το προβάδισμα στο 10' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σααβέντρα, η αποβολή όμως του Κουεγιάρ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έμελλε να αλλάξει όλο το παιχνίδι. Η Παραγουάη παίζοντας με παίκτη παραπάνω για ένα ολόκληρο ημίχρονο, έφτασε αρχικά στην ισοφάριση με ένα ωραίο σουτ του Ρομέρο Γκαμάρα στο 62' και τρία λεπτά μετά έκανε την ανατροπή με κοντινό πλασέ του Άνχελ Ρομέρο. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο ίδιος παίκτης με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 80'.

Αργεντινή-Χιλή 1-1



Παραγουάη-Βολιβία 3-1


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.