Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Ρεάλ το ντέρμπι, εύκολα η Γαλατά (2ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Ρεάλ το ντέρμπι, εύκολα η Γαλατά (2ος όμιλος)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/10/2013 00:34
Η Ρεάλ με δύο γκολ του Ρονάλντο επικράτησε με 2-1 της Γιουβέντους στο ντέρμπι της ημέρας στο Τσάμπιονς Λιγκ και βάζει σε περιπέτειες στη «Γηραιά Κυρία» η οποία έμεινε με μόλις 2 βαθμούς μετά από 3 αγωνιστικές. Νίκη για Γαλατά, 3-1 τη Κοπεγχάγη.

Το τρία στα τρία στον όμιλο της έκανε η Ρεάλ η οποία κέρδισε με 2-1 την Γιουβέντους στη Μαδρίτη και μπορεί πλέον να στέφεται το κλάσικο με την Μπαρτσελόνα για το πρωτάθλημα.

Οι «μερέγχες» άνοιξαν νωρίς το σκορ, όταν μόλις στο 4’ ο Ρονάλντο έπειτα από κάθετη πάσα του Ντι Μαρία, δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0.

Η Γιουβέντους στη συνέχεια ανέβασε το ρυθμό της και δημιούργησε ευκαιρίες για την ισοφάριση και εν τέλει έφερε το σκορ στο 1-1 στο 11’, όταν έπειτα από απόκρουση του Κασίγιας, ο Γιορέντε πήρε αφύλαχτος το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, η Ρεάλ δεν το έβαλε κάτω και στο 28’ πήρε νέο προβάδισμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρονάλντο, το οποίο κέρδισε ο Σέρχιο Ράμος από τον Κιελίνι.

Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους στην επανάληψη, καθώς στο 47’ ο Ιταλός αμυντικός αποβλήθηκε αυστηρά με κόκκινη για μαρκάρισμα στον CR7.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να αυξήσουν το προβάδισμα, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Μπενζεμά, με αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει ως το φινάλε.

Άνετα η Γαλατά


Τσάμπιονς Λιγκ: Στην Ρεάλ το ντέρμπι, εύκολα η Γαλατά (2ος όμιλος)
Στο άλλο παιχνίδι, η Γαλατασαράι κέρδισε με 3-1 την Κοπεγχάγη στην Τουρκία, με αποτέλεσμα να αφήσει στην 3η θέση τη Γιουβέντους, την οποία και προσπέρασε με 2 βαθμούς.

Η «τσιμπόμ» ήταν φανερά ανώτερη από την Κοπεγχάγη και «καθάρισε» την υπόθεση νίκη από το ημίχρονο, πετυχαίνοντας τρία γκολ με τους Φελίπε Μέλο (10’), Σνάιντερ (38’) και Ντρογκμπά (45+1’).

Το μόνο που κατάφεραν οι Δανοί ήταν να μειώσουν στο 88’ με τον Κλαουντεμίρ για το τελικό 3-1.

Βαθμολογία

1. Ρεάλ Μαδρίτης 9(12-2)

2. Γαλατάσαραϊ 4 (6-9)

3. Γιουβέντους 2 (4-5)

4. Κοπεγχάγη 1 (2-8)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική (05/11)

Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης

Κοπεγχάγη-Γαλατασαράι

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.