Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουκάκου: «Χαρούμενος για τη νίκη αλλά οι σκέψεις μου είναι στον Έρικσεν»

Λουκάκου: «Χαρούμενος για τη νίκη αλλά οι σκέψεις μου είναι στον Έρικσεν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/6/2021 00:19

Ο Ρομέλου Λουκάκου μετά τη νίκη της Εθνικής Βελγίου επί της Ρωσίας αναφέρθηκε στον συμπαίκτη του στην Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν, τονίζοντας πως οι σκέψεις του είναι μαζί του και πως θα επιχειρήσει να επικοινωνήσει μαζί του.

Η Εθνική Βελγίου έκανε περίπατο απέναντι στην Ρωσία για την πρεμιέρα του Euro 2020, επικρατώντας με 3-0 της «αρκούδας» στην Αγία Πετρούπολη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του και αφιέρωσε το πρώτο στον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος μερικές ώρες νωρίτερα κατέρρευσε στο χορτάρι στο παιχνίδι της Δανίας με την Φινλανδία αλλά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Μετά το ματς, ο Λουκάκου μίλησε στο Sporza δηλώνοντας χαρούμενος για τη νίκη αλλά ξεκαθάρισε πως οι σκέψεις του είναι με τον Κρίστιαν:

«Είχα αρκετά δάκρυα πριν το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο να συγκεντρωθώ. Και άλλοι παίκτες ήταν επηρεασμένοι. Θα επικοινωνήσω μαζί του, διάβασα ότι είναι εκτός κινδύνου. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα σε καλή κατάσταση. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη αλλά οι σκέψεις μου είναι με τον Κρίστιαν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.