Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Ασιέρ Μπενίτο

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Ασιέρ Μπενίτο

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
11/6/2021 13:11
Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ασιέρ Μπενίτο από την Εϊμπάρ.

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης με κάθε επισημότητα είναι ο Ασιέρ Μπενίτο. Ο 26χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024 και ήρθε για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης των Αρκάδων.

Ο Ισπανός άσος αγωνίστηκε την σεζόν που μας πέρασε στην 3η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου με την φανέλα της Νουμάνθια και κατέγραψε 22 συμμετοχές με 9 γκολ και μία ασίστ.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Asier Benito με μεταγραφή από την SD Eibar. Γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 1995 στην πόλη Amurrio της Ισπανίας, ο Asier Benito αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 22 για τη φανέλα του.


«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ μακριά από την πατρίδα μου και έχω μεγάλο κίνητρο για να πετύχω. Μίλησα με τον Eneko Capilla, ο οποίος μού είπε ότι ο ΑΣΤΕΡΑΣ είναι ένα πολύ επαγγελματικό σωματείο, που παρέχει τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή και διαθέτει πολύ ανταγωνιστική ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, θα κάνω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε», ανέφερε ο παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.