Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Roland Garros: Λύγισε η Σάκκαρη μετά από 3 ώρες και 18 λεπτά!

Roland Garros: Λύγισε η Σάκκαρη μετά από 3 ώρες και 18 λεπτά!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
10/6/2021 21:49
Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κράτησε 3 ώρες και 18 λεπτά, η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-1 (7-6, 6-4, 9-7) από την Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα και αποκλείστηκε από τον μεγάλο τελικό του Roland Garros. Οι δύο τενίστριες κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο, αλλά η Κρεϊτσίκοβα στα κρίσιμα σημεία φάνηκε πιο ψύχραιμη και κατάφερε να πάρει μία σπουδαία πρόκριση. Στον μεγάλο τελικό θα αντιμετωπίσει την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα, νο 32 στην παγκόσμια κατάταξη.

Με το καλημέρα σας η Ελληνίδα τενίστρια έκανε το break στο σερβίς της αντιπάλου της η οποία όμως είχε άμεση απάντηση και έκανε το 1-1. Σε εκείνο το σημείο η Σάκκαρη έδειχνε σε καλύτερη κατάσταση, πήρε διαφορά δύο game αλλά η αντίπαλος της κατάφερε να ισοφαρίσει και έπειτα να κάνει το 4-3. Τα αβίαστα λάθη ήταν πολλά και από τις δύο πλευρές, η Κρεϊτσίκοβα προηγήθηκε ακόμα και με 5-3 αλλά η Σάκκαρη έδειξε πυγμή και χωρίς να χάσει ούτε πόντο έφτασε στο 5-5. Η συνέχεια όμως δεν ήταν η ανάλογη για την Σάκκαρη και η Κρεϊτσίκοβα πήρε το πρώτο σετ με 7-5.

To 2o σετ ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με την Σάκκαρη να κάνει το break αλλά αυτή την φορά κράτησε το δικό της σερβίς και έκανε το 2-0. Με 2ο συνεχόμενο break έφτασε στο 3-0, περιόρισε αρκετά τα λάθη της και αφού προηγήθηκε με 5-4, κράτησε στο τέλος το σερβίς της και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Στην αρχή του 3ου σετ οι δύο τενίστριες κράτησαν τα σερβίς τους για να έρθει όμως στο 3ο game η Σάκκαρη να κάνει το break και συνάμα το 2-1. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στην συνέχεια ήταν ψύχραιμη, σέρβιρε ακόμα και για το παιχνίδι στο 5-4, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς. Μέχρι το φινάλε οι δύο τενίστριες έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα. έφτασαν στο 6-6 και από την στιγμή που δεν υπάρχει tie break στο τουρνουά έψαχναν να βρουν διαφορά δύο σετ. Η Κρεϊτσίκοβα έφτασε στο σημείο να έχει ακόμα και δύο match point αλλά η Σάκκαρη είχε απάντηση και έμενε ζωντανή. Στο τέλος ωστόσο η Τσέχα τενίστρια φάνηκε πιο ψύχραιμη, έκανε το 8-6 και πήρε μία ιστορική για την ίδια πρόκριση.



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.