Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παίκτης της Στουτγκάρδης αποκάλυψε πως έχει άλλο όνομα και ηλικία

Παίκτης της Στουτγκάρδης αποκάλυψε πως έχει άλλο όνομα και ηλικία

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
8/6/2021 19:06
Ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής Στουτγκάρδης, ο Σίλας Βαμανγκιτούκα αποκάλυψε πως έχει άλλο όνομα και άλλη ηλικία.

Μία έκπληξη περίμενε τον ποδοσφαιρικό κόσμο αλλά και κυρίως τον σύλλογο της Στουτγκάρδης, καθώς ο Σίλας Βαμανγκιτούκα αποκάλυψε πως έχει άλλο όνομα και άλλη ηλικία. Συγκεκριμένα το πραγματικό όνομα του εξτρέμ από το Κονγκό είναι Σίλας Κατόμπα Εμβουμπά και είναι 22 ετών και όχι 21.

Η Στουγκάρδη με επίσημη ανακοίνωση της έκανε γνωστό το θέμα του ποδοσφαιριστή ο οποίος τονίζει πως "έπεσε θύμα" του ατζέντη του. Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του ο οποίος τον έφερε στην Ευρώπη και στην Γαλλία το 2017 είχε πρόσβαση στο διαβατήριο του και έτσι έγινε η αλλαγή των στοιχείων.

Ο Εμβουμπά δοκιμάστηκε από την Άντερλεχτ εκείνη την εποχή και αναγκάστηκε να ακολουθήσει έπειτα τον ατζέντη του στην Γαλλία καθώς πείστηκε πως αν γυρνούσε στο Κονγκό δεν θα μπορούσε να επιστρέψει στην Ευρώπη έπειτα. Έτσι μετακόμισε στο Παρίσι όπου εκεί ο μάνατζερ του προέβη στην αλλαγή ονόματος του ποδοσφαιριστή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.