Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Νεντελτσιάρου: «Μισώ κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων»

Νεντελτσιάρου: «Μισώ κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/6/2021 17:05
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ιονούτ Νεντελτσεάρου, με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ξεκαθάρισε πως μισεί κάθε αφορμή ρατσισμού και διακρίσεων, βάζοντας τέλος στα σενάρια που προέκυψαν από το περιστατικό στο φιλικό της Ρουμανίας με την Αγγλία.

Ο διεθνής στόπερ της ΑΕΚ, μαζί με τον Νικολάε Στάντσιου της Σλάβια Πράγας, αποφάσισαν να μην γονατίσουν πριν την έναρξη του φιλικού της Εθνικής τους με την Αγγλία. Αυτή η κίνηση τους έφερε αντιδράσεις και σχολιάστηκε αρνητικά από τα ρουμάνικα μέσα και ο παίκτης της Ένωσης φρόντισε να ξεκαθαρίσει την θέση του.

Η ανάρτηση του Νεντελτσεάρου:

«Από τη στιγμή που κατάλαβα ότι η άρνησή μου να γονατίσω πριν το φιλικό της χώρας μου με την Αγγλία προκάλεσε αρνητικά σχόλια που με προσβάλουν ως άτομο, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν είμαι ρατσιστής και πέρα από αυτό, μισώ κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους όσους με γνωρίζουν ως άτομο και ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Δεν ένιωσα ότι έπρεπε να το κάνω σαν απλή υποχρέωση. Η άποψή μου και το επίπεδό μου ως προς τη ζωή είναι ότι τα μηνύματα που εμείς ως μέλη της κοινωνίας πρέπει να στέλνουμε εναντίον του ρατσισμού θα πρέπει να είναι πιο καθαρά και θα πρέπει να περιλαμβάνουν όλες τις εκφάνσεις του ρατσισμού που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητα της ζωής μας. Από την πλευρά μου είναι υποκριτικό να πιστεύουμε πως εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας εναντίον του ρατσισμού απλώς υπακούοντας μια εντολή για να γονατίσουμε».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.