Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Με Αλεξάντερ-Άρνολντ αλλά χωρίς Λίνγκαρντ η Αγγλία

Euro 2020: Με Αλεξάντερ-Άρνολντ αλλά χωρίς Λίνγκαρντ η Αγγλία

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
1/6/2021 19:31
Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ συμπεριέλαβε τον Αλεξάντερ-Άρνολντ στην 26μελη αποστολή της Εθνικής Αγγλίας για το Euro 2020, αφήνοντας όμως εκτός τους Λίνγκαρντ και Γουόρντ-Πράους.

Η Αγγλία έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών οι οποίοι θα λάβουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και μέσα σε αυτά είναι και το όνομα του Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ. Ο μπακ της Λίβερπουλ ήταν ένα από τα φαβορί ώστε να μείνει εκτός αποστολής καθώς ο Σάουθγκεϊτ έδειχνε να προτιμάει τους Τρίπιερ, Ρις Τζέιμς και Γούοκερ για την θέση αλλά όλοι θα φορέσουν την φανέλα με το εθνόσημο.

Αντίθετα έμειναν εκτός ο Λίνγκαρντ που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ στο 2ο μισό της σεζόν άλλα και ο Γούορντ Πράους της Σαουθάμπτον που έδειχνε να κερδίζει μία θέση.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Τζόρνταν Πίκφορντ (Έβερτον), Ντιν Χέντερσον (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σαμ Τζόνστον (Γουέστ Μπρομ).

Αμυντικοί: Κάιλ Γουόκερ, Τζον Στόουνς (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Μαγκουάιρ, Λουκ Σο (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Κίριαν Τρίπιερ (Ατλέτικο), Κόνορ Κόουντι (Γουλβς), Μπεν Τσίλγουελ, Ρις Τζέιμς (Τσέλσι), Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ (Λίβερπουλ), Τάιρον Μινγκς (Άστον Βίλα)

Μέσοι: Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ), Μέισον Μάουντ (Τσέλσι), Κάλβιν Φίλιπς (Λιντς), Φιλ Φόντεν (Μάντσεστερ Σίτι), Τζακ Γκρίλις (Άστον Βίλα), Μπουκάγιο Σακά (Άρσεναλ), Τζουντ Μπέλιμγχαμ (Ντόρτμουντ)

Επιθετικοί: Ραχίμ Στέρλινγκ (Μάντσεστερ Σίτι), Χάρι Κέιν (Τότεναμ), Μάρκους Ράσφορντ (Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ), Τζέιντον Σάντσο (Ντόρτμουντ), Ντομινίκ Κάλβερτ-Λιούιν (Έβερτον), Όλι Γουότκινς (Άστον Βίλα)



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.