Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το ψάχνει για Πελεγκρίνι η Τσέλσι

Το ψάχνει για Πελεγκρίνι η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/2/2013 02:49
Ο τεχνικός της Μάλαγα, Μανουέλ Πελεγκρίνι φέρεται ότι είναι ο πρώτος στόχος της Τσέλσι για την τεχνική ηγεσία της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του 59χρονου προπονητή μιλώντας σε Χιλιανή εφημερίδα, έκανε γνωστό ότι μεσολαβητής των «μπλε» πλησίασε τον Πελεγκρίνι με την προοπτική να τον πείσει να μετακομίσει στο Λονδίνο από την νέα σεζόν.

Μετά το «ναυάγιο» στις περιπτώσεις των Γκουαρντιόλα και Κλοπ, οι πρωταθλητές Ευρώπης στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις καθώς ο Μπενίτεθ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, με τον μάνατζερ του Πελεγκρίνι να τονίζει ότι ο Χιλιανός τεχνικός δεν θα έλεγε όχι στοενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία.

Να σημειωθεί ότι παρά την αρκετά επιτυχημένη πορεία του 59χρονου στον πάγκο της Μάλαγα, τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου πιθανόν να τον αναγκάσουν να αποχωρήσει πριν την λήξη του συμβολαίου του το οποίο λήγει το 2015.

Μάλιστα ο μάνατζερ του Πελεγκρίνι αποκάλυψε ότι ο Χιλιανός δέχθηκε πρόσφατα πρόταση από την Ρόμα ώστε να αναλάβει τους «τζιαλορόσι» μετά την απομάκρυνση του Ζέμαν, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε καθώς δεν θέλησε να αφήσει την Μάλαγα στην μέση της σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.