Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε το θρίλερ και «σφράγισε» την παραμονή ο Παναιτωλικός (video)

Πήρε το θρίλερ και «σφράγισε» την παραμονή ο Παναιτωλικός (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2021 21:37

Σ’ ένα ματς-θρίλερ ο Παναιτωλικός με το γκολ-πέναλτι του Βέργου (83’) κέρδισε με 1-0 την Ξάνθη στο Αγρίνιο και «σφράγισε» την παραμονή του στην Super League, αφήνοντας τους Ακρίτες στην 2η κατηγορία.

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης στο δεύτερο μπαράζ ανόδου/παραμονής που έγινε στο Αγρίνιο και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα, «σφράγισε» την παραμονή του στην Super League Interwetten.

Το παιχνίδι κύλισε όπως αναμενόταν, με τον Παναιτωλικό να είχε την κατοχή και την Ξάνθη να αμύνονταν μαζικά, στην προσπάθεια της να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ από το πρώτο παιχνίδι. Οι Αγρινιώτες είχαν την κατοχή, όχι όμως τον τρόπο να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα έχοντας ως μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο μέρος ένα σουτ του Μεντόσα στο 21’ το οποίο απομάκρυνε πρώτα ο γκολκίπερ της Ξάνθης και ύστερα οι αμυντικοί της.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη και το παιχνίδι κυλούσε δίχως μεγάλες φάσεις. Ο Δέλλας ρίσκαρε κάνοντας επιθετικό το σχήμα και στο 81’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Παπάζογλου στην περιοχή. Ο Βέργος ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας σκορ πρόκρισης στους γηπεδούχους. Στα εναπομείναντα λεπτά η Ξάνθη αναγκάστηκε να βγει μπροστά, τα έδωσε όλα και στο 90+2’ «άγγιξε» το γκολ με απευθείας φάουλ του Έμπερτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Το 1-0 έμεινε ως το φινάλε και ο Παναιτωλικός ανανέωσε τη συμμετοχή του στην 1η κατηγορία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.