Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Μόνος εκτελεστής στο Βέλγιο ο Λουκάκου

Euro 2020: Μόνος εκτελεστής στο Βέλγιο ο Λουκάκου

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/6/2021 18:46
Το ταλέντο του Βελγίου ιδιαίτερα από τη μεσαία γραμμή και στην επίθεση είναι εντυπωσιακό. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές για όλες τις δουλειές. Κουμανταδόροι, εξτρέμ, βιρτουόζοι και γενικότερα είναι ευρύ το φάσμα. Άλλωστε το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ αναμένεται να αποτελέσει μία από τις καλύτερες επιθέσεις σε ολόκληρο το Euro 2020.

Ωστόσο ένα είναι το όνομα που δεσπόζει και ο άνθρωπος από τον οποίο περιμένουν άπαντες να βγει μπροστά στα δύσκολα και με τα γκολ του να δώσει λύσεις. Ο λόγος φυσικά για τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο 28χρονος στράικερ της Ίντερ αποτελεί εδώ και χρόνια τον ηγέτη της γραμμής κρούσης των Βέλγων. Δεν είναι τυχαίο ότι συγκαταλέγεται μεταξύ των φαβορί για το βραβείο του πρώτου σκόρερ ολόκληρης της διοργάνωσης.

Ένα σχετικά πιο ασφαλές ποντάρισμα είναι ότι ο Λουκάκου θα κατορθώσει να είναι ο πρώτος σκόρερ μεταξύ των συμπαικτών του. Δηλαδή θα είναι ο άνθρωπος ο οποίος θα σημειώσει τα περισσότερα γκολ για τους «κόκκινους διαβόλους». Πρόκειται για μία πολύ καλή επιλογή, με δεδομένο ότι 3 γκολ μπορεί να φανούν αρκετά, κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τον πρώτο σκόρερ ολόκληρης της διοργάνωσης. Θα τον εμπιστευτούμε.

Πρώτος σκόρερ Βελγίου Λουκάκου 1,80

Δημήτρης Ρήγας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.