Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξανά στην Εθνική Ελλάδας ο Βασίλης Σπανούλης

Ξανά στην Εθνική Ελλάδας ο Βασίλης Σπανούλης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
27/5/2021 18:35
Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Ρικ Πιτίνο συναντήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/5) και ο διεθνής γκαρντ θα επιστρέψει στην Εθνική Ελλάδας μετά από έξι ολόκληρα χρόνια.

Ο Αμερικανός ομοσπονδιακός τεχνικός είχε ξεκαθαρίσει εδώ και πολύ καιρό ότι επιθυμούσε να έχει στη διάθεσή του τον βετεράνο σούπερ σταρ του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο τελευταίος είχε δείξει θετική προδιάθεση, καθώς τον ενδιέφερε να ενταχθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και να ενισχύσει την προσπάθεια που θα γίνει για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η «επίσημη αγαπημένη» θα λάβει μέρος στο Προολυμπιακό Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βικτόρια του Καναδά (29/6-4/7) και καλείται να τερματίσει στην κορυφή για να πάρει το εισιτήριο για την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

Θα πρέπει να ξεπεράσει στην πρώτη φάση το εμπόδιο της Κίνας και του διοργανωτή Καναδά, ενώ στο άλλο γκρουπ συμμετέχουν η Ουρουγουάη, η Τσεχία και η Τουρκία.

Από κάθε γκρουπ προκρίνονται οι δύο πρώτοι κι ακολουθούν νοκ-άουτ ημιτελικοί και τελικοί.

Σε αυτήν την προσπάθεια θα συμμετέχει και ο Σπανούλης, με τον 38χρονο να αποδέχεται την πρόταση του Ρικ Πιτίνο και να επιστρέφει στις υποχρεώσεις της «γαλανόλευκης» για πρώτη φορά μετά το Eurobasket του 2015 στη Γαλλία.

Μάλιστα ο Ρικ Πιτίνο αναμένεται να καλέσει και τους αδερφούς Αντετοκούνμπο οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι ανάλογα με την πορεία των Μιλγουόκι Μπακς και των Λος Άντζελες Λέικερς στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.