Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λα Λίγκα: Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης! (video)

Λα Λίγκα: Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ατλέτικο Μαδρίτης! (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
22/5/2021 21:16
Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 2-1 της Βαγιαδολίδ και πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Ισπανία! Ανατροπή και νίκη για την Ρεάλ αλλά δεν έφτανε και έμεινε στην 2η θέση. Υποβιβάστηκαν Ουέσκα και Βαγιαδολίδ, στο Γιουρόπα Σοσιεδάδ και Μπέτις.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης με χρυσό σκόρερ τον Λουίς Σουάρεζ έκανε την ανατροπή απέναντι στην Βαγιαδολίδ, πήρε τη νίκη με 2-1 και πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι τους έβαλαν δύσκολα και προηγήθηκαν στο 18', όμως οι παίκτες του Σιμεόνε είχαν απάντηση και με τους Κορέα (57') και Σουάρεζ (67') και έφτασαν στην πιο σημαντική νίκη της χρονιάς.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη μπορεί να πήρε τη νίκη στο τέλος με γκολ των Μπενζεμά (87') και Μόντριτς (92') αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό απέναντι στην Βιγιαρέαλ. Το «Κίτρινο Υποβρύχιο» προηγήθηκε με ωραίο γκολ του Πίνο στο 20' αλλά γνώρισε την ήττα με 2-1 και θα λάβει μέρος στο Κόνφερενς Λιγκ της νέας περιόδου.

Στην μάχη της παραμονής η Έλτσε ήταν η κερδισμένη της υπόθεσης καθώς επικράτησε με 2-0 Αθλέτικ Μπιλμπάο και παρέμεινε στην κατηγορία, καθώς η Ουέσκα του Δημήτρη Σιόβα έμεινε στο 0-0 με την Βαλένθια και υποβιβάστηκε στην Σεγούντα Ντιβιζιον μαζί με τις Βαγιαδολίδ και Εϊμπάρ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Μπέτις έφυγε με το εντυπωσιακό 3-2 από την έδρα της Θέλτα, η Μπαρτσελόνα με ένα υπέροχο γκολ του Γκριζμάν έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Εϊμπάρ ενώ η Σοσιεδάδ με ένα αυτογκόλ στο 86' πήρε το διπλό στην έδρα της Οσασούνα και τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

















Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.