Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2020: Μπενζεμά η... επιστροφή στη Γαλλία

Euro 2020: Μπενζεμά η... επιστροφή στη Γαλλία

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/5/2021 22:24
Η επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στην Εθνική Γαλλίας αποτελεί γεγονός. Ο στράικερ της Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μεταξύ των 26 εκλεκτών του Ντιντιέ Ντεσάμπ για το Euro που ξεκινάει στις 11/6

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος σέντερ φορ απείχε τα έξι τελευταία χρόνια από τους «μπλε». Αφορμή αποτέλεσε ένα σκάνδαλο στο οποίο φερόταν να είναι αναμειγμένος ο ίδιος, καθώς τον κατηγόρησαν ότι είχε πιέσει τον Ματιέ Βαλμπουενά να πληρώσει τρία άτομα που τον εκβίαζαν ότι θα έδιναν στη δημοσιότητα ένα video με προσωπικές στιγμές του τελευταίου.

Όλα αυτά όμως ανήκουν πια στο παρελθόν. Άλλωστε το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στην επίσημη λίστα της Εθνικής Γαλλίας για το Euro 2020 κι αναμένεται να φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 19.

Μάλιστα οι δύο φορές πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν όλα τα μεγάλα αστέρια στη διάθεσή τους και μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη Ρωσία, θεωρούνται μεταξύ των φαβορί και γι' αυτόν τον τίτλο.

Κάτι αντίστοιχο είχαν πετύχει το 1998 και το 2000 στα γήπεδα της χώρας τους στην πρώτη περίπτωση και σ' εκείνα της Ολλανδίας και του Βελγίου στη δεύτερη.

Αναλυτικά η αποστολή των Γάλλων:

Τερματοφύλακες:: Λιορίς, Μανταντά, Μενιάν

Αμυντικοί: Παβάρ, Ντιμπουά, Βαράν, Ζουμά, Κιμπεμπέ, Λανγκλέ, Λουκάς Ερναντέζ, Ντιν, Κουντέ

Μέσοι: Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό, Τολισό, Σισοκό, Λεμάρ

Επιθετικοί: Τουράμ, Κομάν, Εμπαπέ, Γκριεζμάν, Ζιρού, Μπενζεμά, Μπεν Γεντέρ, Ντεμπελέ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.