Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς 2-1: «Λύγισε» στο τέλος ο Στέφανος, στα ημιτελικά της Ρώμης ο Νόλε (video)

Τζόκοβιτς – Τσιτσιπάς 2-1: «Λύγισε» στο τέλος ο Στέφανος, στα ημιτελικά της Ρώμης ο Νόλε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2021 15:35
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς το πάλεψε ως το τέλος κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, φτάνοντας σε σημείο να σερβίρει για το ματς, αλλά εν τέλει ηττήθηκε με 2-1 σετ (4-6 7-5 7-5).

Σ’ έναν συγκλονιστικό προημιτελικό που διήρκησε 3 ώρες και 16 λεπτά αλλά και δύο ημέρες εξαιτίας της βροχής, ο Νόβακ Τζόκοβιτς νίκησε με 2-1 σετ τον Στέφανο Τσιτσιπά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Masters της Ρώμης.

Ο Τσιτσιπάς επικράτησε χθες (14/5) στο πρώτο σετ με 6-4, με τον αγώνα να συνεχίζεται το πρωί του Σαββάτου (15/5) λόγω βροχής. Στο δεύτερο σετ ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε με 3-1 και κράτησε το σερβίς του ως το 4-3. Εκεί όμως ο Τζόκοβιτς έκανε την αντεπίθεση του, πέρασε μπροστά με 6-5 και στη συνέχεια έσπασε ξανά το σερβίς του Έλληνα τενίστα φτάνοντας στην ισοφάριση (1-1 σετ).

Όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ, όπου ο Τσιτσιπάς προηγήθηκε ξανά με 3-1 και ακολούθησε ένα συγκλονιστικό 5ο γκέιμ όπου ο 22χρονος είχε τέσσερις ευκαιρίες για μπρέικ. Ωστόσο ο Νόλε έδειξε τη μεγάλη κλάση του, πήρε το γκέιμ και στη συνέχεια έκανε μπρέικ. Αντί για 4-1, ο πίνακας του σκορ έγραψε 3-3. Ο Τσιτσιπάς απάντησε με νέο μπρέικ, προηγήθηκε με 5-4 και σέρβιρε για το ματς. Ωστόσο και πάλι ο Τζόκοβιτς είχε τη λύση, ισοφαρίζοντας σε 5-5 και στη συνέχεια πήρε το 11ο γκέιμ για το 6-5. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σέρβιρε για να μείνει στο ματς, δέχτηκε όμως ένα ακόμη μπρέικ με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός ημιτελικών.

Αυτή ήταν η 5η νίκη του Τζόκοβιτς έναντι του Τσιτσιπά σε 7 παιχνίδια και ο νο1 της παγκόσμιας κατάταξης προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Λορένζο Σονέγο, ο οποίος στον 2ο προημιτελικό νίκησε με 2-1 σετ τον Ρώσο Αντρί Ρούμπλεφ (3-6, 6-4, 6-3), ενώ είχε προηγηθεί η νίκη του επί του Ντομινίκ Τιμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.