Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα στο «Ντραγκάο» ο τελικός του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ

Επίσημα στο «Ντραγκάο» ο τελικός του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/5/2021 13:57
Η UEFA ανακοίνωσε επίσημα πλέον πως το στάδιο που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι το «Ντραγκάο» στο Πόρτο της Πορτογαλίας και όχι το «Κεμάλ» Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι πρόκειται να αναμετρηθούν το Σάββατο στις 29 Μαΐου για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο οποίος αρχικά ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη. Το γεγονός όμως πως η Αγγλία πρόσθεσε την Τουρκία στην «κόκκινη λίστα» όσον αφορά τις μετακινήσεις των πολιτών της προς την γειτονική μας χώρα θα δημιουργούσε πρόβλημα στις αποστολές των ομάδων. Παίκτες, προπονητές αλλά και όλα τα μέλη θα έπρεπε να καθίσουν σε 10ημερη καραντίνα μετά την επιστροφή τους, κάτι που έμοιαζε αδύνατο αν σκεφτεί κανείς και την έναρξη του Euro στις 11 Ιουνίου.

Έτσι η UEFA πήρε την απόφαση να αλλάξει την έδρα του τελικού με την Κωνσταντινούπολη να χάνει για 2η σερί χρονιά την ευκαιρία να φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά συμβάντα του χρόνου. Θα έχουν την δυνατότητα βέβαια να το κάνουν σε δύο χρόνια καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί πως ο τελικός του 2023 θα διεξαχθεί στην Πόλη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.