Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Champions League: Ο Ισπανός Λαόθ «άρχοντας» του τελικού

Champions League: Ο Ισπανός Λαόθ «άρχοντας» του τελικού

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
12/5/2021 22:12
Ο Ματέου Λαόθ από την Ισπανία είναι ο εκλεκτός της UEFA για να διευθύνει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι ο οποίος θα διεξαχθεί στις 29/5.

Ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί η έδρα που θα φιλοξενήσει τον τελικό, όμως την Τετάρτη (12/5) έγινε γνωστός ο ρέφερι της αναμέτρησης κι αυτός θα είναι ο 44χρονος Ίβηρας Ματέου Λαόθ.

Μάλιστα θα είναι ο παρθενικός τελικός του Ισπανού διαιτητή σε μεγάλη διοργάνωση, καθώς το 2019 ήταν τέταρτος ρέφερι στον τελικό ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τότεναμ.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πάου Θεμπριάν Ντέβις και Ρομπέρτο Ντίαθ Πέρεθ ντε Παλομάρ, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Ισπανός Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε.

Όσον αφορά τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Βιγιαρεάλ, σε αυτόν ορίστηκε ο Γάλλος Κλεμάν Τουρπέν. Ο τελευταίος ήταν τέταρτος διαιτητής στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2018 μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Λίβερπουλ.

Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Γάλλοι Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρινγκόρ, με τον Σλοβένο Βίντσιτς να εκτελεί χρέη τέταρτου διαιτητή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.