Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην αποστολή Χολέμπας, Μασάντο και Γιαταμπαρέ, εκτός ο Μπονγκ

Στην αποστολή Χολέμπας, Μασάντο και Γιαταμπαρέ, εκτός ο Μπονγκ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/10/2013 21:54
Στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Μπενφίκα συμπεριλήφθηκαν οι Χολέβας, Μασάντο και Γιαταμπαρέ σε αντίθεση με τον Μπόνγκ, ο οποίος δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει.

Ευχάριστα νέα στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μίτσελ είδε τους τρείς από τους τέσσερις αμφίβολους για την αναμέτρηση με τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και να προπονούνται κανονικά, με αποτέλεσμα να δηλώσουν παρών για το κρίσιμο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Χοσέ Χολέμπας ο οποίος ξεπέρασε το αιμάτωμα στον δεξί έξω πλατύ μυ, ο Σαμπού Γιαταμπαρέι ο οποίος δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, αλλά και ο Πάουλο Μασάντο ο οποίος αποθεραπεύτηκε μετά τον τραυματισμό του που τον άφησε στα… πιτ για ένα μήνα.

Αντίθετα, ο Γκαετάν Μπονγκ δεν ξεπέρασε το διάστρεμμα με αποτέλεσμα να «κοπεί» από την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο στην πρωτεύουσα της Πορτογαλία.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τη Μπενφίκα:


Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μετζανί, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλο, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σιόβας, Βάις, Γιαταμπαρέ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.