Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: «Η πανδημία είναι ακόμα εδώ, θα έρθουν κι άλλες φιέστες»

Ολυμπιακός: «Η πανδημία είναι ακόμα εδώ, θα έρθουν κι άλλες φιέστες»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
10/5/2021 15:33
Ο Ολυμπιακός μέσω επίσημης ανακοίνωσής του ζήτησε από τον κόσμο του να μην συνωστιστεί έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» με αφορμή τη φιέστα της προσεχούς Τετάρτης (12/5), για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας.

Στο τελευταίο φετινό εντός έδρας παιχνίδι τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League Interwetten.

Μετά τον αγώνα θα γιορτάσουν τον 46ο τίτλο πρωταθλητή, όμως αυτό το γεγονός δεν θα γίνει παρουσία οπαδών, λόγω των μέτρων που υπάρχουν για την πανδημία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζει το 46ο ένδοξο Πρωτάθλημα της Ιστορίας μας!

Οι φίλαθλοί μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη λιτή εκδήλωση απο τις τηλεοράσεις τους, ελπίζουμε για τελευταία φορά μακριά μας.

Όλοι μας θα θέλαμε να γιορτάσουμε σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και όλοι μας κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη των φιλάθλων μας να γιορτάσουν στο Γεώργιος Καραισκάκης.

Όμως έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες για να πανηγυρίσουμε μαζί!
Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ.

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ και με τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας βλέπουμε το φως της επιστροφής στη ζωή μας, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και ας σεβαστούμε τα πρωτόκολλα που υπάρχουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.