Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2025 ο Νεϊμάρ (pic)

Επίσημο: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ως το 2025 ο Νεϊμάρ (pic)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2021 16:11
Ο Νεϊμάρ έβαλε την υπογραφή του σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού έως το καλοκαίρι του 2025. Στα 30 εκατ. ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νεϊμάρ έως το 2025! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήταν σε συζητήσεις όλο αυτό το διάστημα με την διοίκηση των Παριζιάνων και τελικά ήρθε σε συμφωνία το μεσημέρι του Σαββάτου (08/05).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μισθός του θα εκτοξευτεί στα 30 εκατ. ευρώ –μετά φόρων- ανά σεζόν συν μπόνους επίτευξης στόχων. Παράλληλα στο συμβόλαιο υπάρχει και «υψηλό μπόνους» σε περίπτωση που η Παρί Σεν Ζερμέν κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι μεγάλη ευχαρίστηση που επέκτεινα το συμβόλαιο μου με την Παρί Σεν Ζερμέν μιας και είμαι πολύ χαρούμενος στο Παρίσι. Είναι πραγματική τιμή να είμαι μέρος αυτής της ομάδας. Εδώ μεγάλωσα τόσο ως άνθρωπος όσο και ως παίκτης. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα το συμβόλαιο μου κι ελπίζω να κερδίσω περισσότερα τρόπαια εδώ», δήλωσε μετά τις υπογραφές ο 29χρονος.

Ο Νεϊμάρ μετράει 85 γκολ και 51 ασίστ σε 112 παιχνίδια με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ μαζί της έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, δύο Λιγκ Καπ και δύο Σούπερ Καπ Γαλλίας.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.