Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ετοιμάζει «βόμβα» Ντοναρούμα η Γιουβέντους

Ετοιμάζει «βόμβα» Ντοναρούμα η Γιουβέντους

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
7/5/2021 18:09
Η Γιουβέντους ψάχνει τον τρόπο να πείσει τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να υπογράψει σ' εκείνη και να αφήσει τη Μίλαν.

Στα 22 του χρόνια ο Ιταλός πορτιέρο έχει κατορθώσει ήδη να συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του πλανήτη στη θέση του.

Δεν είναι τυχαίο ότι έως τώρα έχει προλάβει να καταγράψει 211 επίσημες συμμετοχές με τη φανέλα της Μίλαν κι άλλες 25 με την Εθνική Ιταλίας.

Είναι γνωστό ότι ο Ντοναρούμα αποτελεί διακαή πόθο της Γιουβέντους η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί τη λήξη του συμβολαίου στο φινάλε της σεζόν και να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, αντικαθιστώντας τον Σέζνι ο οποίος δεν αποτελεί κάτι σπουδαίο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, οι «ροσονέρι» προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Ντοναρούμα με ετήσιες απολαβές ύψους 8.000.000 ευρώ, όμως ο ίδιος ζητάει τουλάχιστον 10.000.000 για να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Λομβαρδούς.

Την ίδια στιγμή οι «μπιανκονέρι» φέρεται ότι είναι διατεθειμένοι να του δώσουν το συμβόλαιο που επιθυμεί και να τον αποκτήσουν, ενώ μάλιστα υπάρχει στα «σκαριά» και ραντεβού του μάνατζερ του Ιταλού γκολκίπερ Μίνο Ραϊόλα με τον ισχυρό άνδρα της «Γηραιάς Κυρίας», Αντρέα Ανιέλι.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί το μεγαλύτερο σίριαλ του καλοκαιριού στη γειτονική χώρα κι ένα από τα μεγαλύτερα σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.