Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων Σμύρνης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2021 23:16
Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε 5 κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα κι έτσι το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα Σμύρνης στους «Ζωσιμάδες» αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Δε θα γίνει αυτό το Σάββατο (8/5) η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλωνας Σμύρνης για 6η αγωνιστική των πλει-άουτ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο λόγος έχει να κάνει πως στους γηπεδούχους βρέθηκαν 5 κρούσματα κορωνοϊού και το παιχνίδι αναβλήθηκε για προληπτικούς λόγους.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι κατόπιν και σχετικής απάντησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και του ΕΟΔΥ, ο αγώνας Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Car.gr ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Παράλληλα, βάσει όσων προβλέπονται, έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Ομοίως, κατ’ εφαρμογή των σχετικών άρθρων του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων, αναστέλλονται οι προπονήσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.