Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Εποχή Μουρίνιο στην Ρόμα!

Εποχή Μουρίνιο στην Ρόμα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2021 16:47
Ο Ζοζέ Μουρίνιο θα είναι ο προπονητής της Ρόμα από τη νέα σεζόν, όπως ανακοίνωσαν οι «τζιαλορόσι». Τριετές συμβόλαιο υπέγραψε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του, Πάουλο Φονσέκα.

Μερικές μέρες μετά την απομάκρυνση του από τον πάγκο της Τότεναμ, ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και αυτός είναι η ιταλική Ρόμα! Οι «τζιαλορόσι» ανακοίνωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό εν όψει της νέας σεζόν, αντικαθιστώντας τον Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος και θα αποτελέσει παρελθόν στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Η απογοητευτική σεζόν της Ρόμα στην Σέριε Α αλλά και η συντριβή με 6-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ οδήγησαν τη διοίκηση στην απόφαση να μην προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Φονσέκα, ο οποίος θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν.

Η έκπληξη φυσικά έχει να κάνει με την πρόσληψη του Μουρίνιο, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα επιστρέψει στην Ιταλία μετά τον Μάιο του 2010, όταν και αποχώρησε από την Ίντερ έχοντας κατακτήσει το τρεμπλ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.