Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός - Ούιπεστ 9-8: Στον τελικό της EuroLeague οι «ερυθρόλευκες»!

Ολυμπιακός - Ούιπεστ 9-8: Στον τελικό της EuroLeague οι «ερυθρόλευκες»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2021 15:21
Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε 9-8 της Ούιπεστ στον ημιτελικό του Final-4 της Βουδαπέστης και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου (01/05, 21.15) θα διεκδικήσει το τρόπαιο της EuroLeague απέναντι στην επίσης ουγγρικής Ντουναϊσβάρος.

Στον 4ο τελικό της ιστορίας της στην EuroLeague προκρίθηκε η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» με τρομερή εμφάνιση, επικράτησαν 9-8 της ουγγρικής Ούιπεστ και απέκλεισαν την οικοδέσποινα του Final 4 που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Χάρη Παυλίδη δεν έχει ούτε μια ξένη στη σύνθεση της ενώ συμμετέχει σ' ένα πρωτάθλημα το οποίο είχε διακοπεί λόγω του κορωνοϊού σε αντίθεση με το ουγγρικό που διεξάγεται κανονικά.

Έτσι, ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το Μεγάλο Σάββατο (21:15, One Channel) τον 2ο τίτλο του στη διοργάνωση μετά από εκείνον του 2015! Αντίπαλος του θα προκύψει η επίσης ουγγρική Ντουναϊσβάρος.

Αυτός θα είναι ο 9ος συνολικά τελικός για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στα Κύπελλα Ευρώπης, και οι «ερυθρόλευκες» θα διεκδικήσουν το 4ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία τους, αφού το 2015 κέρδισαν την Ευρωλίγκα και το Σούπερ Καπ Ευρώπης και το 2014 το Λεν Τρόφι.

«Δεν ξέραμε αν θα συμμετάσχουμε στη διοργάνωση. Βάλαμε όλη μας την καρδιά και στο κρίσιμο σημείο στην 4η περίοδο, καταφέραμε να σκοράρουμε στην πρώτη μας επίθεση. Μετά ήταν πιο εύκολο να παίξουμε. Η Ουίπεστ είναι μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, με υπέροχες παίκτριες και υπέροχους προπονητές. Ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε γιατί δεν έχουμε προετοιμασία στο σπίτι μας. Παίξαμε το τελευταίο μας ματς στις 13 Μαρτίου και φοβόμουν γιατί είχαν καλύτερο ρυθμό. Ήξερα όμως πως αν ήμασταν ισοπαλία στην τελευταία περίοδο θα νικούσαμε», δήλωσε μετά το παιχνίδι ο τεχνικός, Παυλίδης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 2-3, 3-1

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ε. 2, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου, Αβραμίδου 2, Σιούτη, Πλευρίτου Μ., Τορνάρου, Πλευρίτου Β., Τσουκαλά, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου

Ουίπεστ (Μπενζούρ): Γκανγκλ, Νταβίντ, Αμπέ - Αντάλ 1, Παρκς 1, Σουκς, Κέστελι 1, Μπάκσα 1, Φάραγκο 1, Ζέγκεντι, Ριμπάνσκα 1, Τέλες, Περεστέγκι 1, Κάκας

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.